Kanto-, risu- ja louhekierrätys, metsänhoito

Flymossenin kierrätysalue
OSOITE: Öljytie 790, 07130 Porvoo, PUHELIN: 0500 860 700
(Nikkilän ja Kulloon välissä, tie 148)


Näytä suurempi kartta: Öljytie 790, 07130 Porvoo

Energiapuun kerääminen ja lähikuljetus

Kanto-, risu- ja louhekierrätys, metsänhoito

Kantojen, risujen ja louheen kierrätys

Flymossen on kierrätysalue Nikkilän ja Kulloon välillä, missä vastaanotamme kantoja, risuja ja louhetta. Kantoihin ja kiviin liittyvissä asioissa ota yhteyttä Jonathan 0500 860 700.

4 hehtaarin alueella käsitellään kantoja ja otetaan vastaan puhdasta louhetta.


 

Kantojen ja risujen vastaanotto sekä nouto

Kantojen lajittelu ja vastaanottoKantojen nouto FlymossenKantojen poisto ajankohtaista? Meille voit halutessasi tuoda puhtaat kannot sopimuksen mukaan, mutta tulemme mielellämme myös itse hakemaan ne suoraan työmaalta. Tämä vaihtoehto on asiakkaalle vaivattomin ja aikaasäästävin ratkaisu, kun auto tekee työn ja mahduttaa kerrallaan jopa 30 i-m3 kyytiinsä. Haemme kannot ja puhtaat risut muiltakin työmailta niin yritysten kuin yksityistenkin rakennuskohteista. Kannot puhdistetaan kentällä, minkä jälkeen ne murskataan ja viedään valmiina hakkeena polttolaitokselle. Puhdistusprosessin aikana jää sekä multamaata että juuria, jotka saavat jäädä maatumaan noin 4 vuodeksi. Tämän jälkeen ne seulotaan mullaksi ja kivet murskataan. Toiminnasta ei synny jätettä. Kuljetamme kannot ja risut pois, jotta tontti on siisti rakentajan saapuessa paikalle. Nouto- ja vastaanottopalvelusta veloitetaan.

Mullan myynti

Myymämme multa on ravinteikasta siihen lisätyn hevosenlannan, turpeen ja kalkin ansiosta. Multamme syntyy sivutuotteena muiden materiaalien käsittelyn yhteydessä ja näin kaikki käsittelyn aikana syntyneet materiaalit voidaan käyttää uudelleen. Ekologista! Mullan raekoko on noin 0-40 mm.

 

Louheen vastaanotto ja kiviainesmyynti

louheen-vastaanottoFlymossenin alueelle voit tuoda puhdasta louhetta. Alueellemme tuodaan louhetta noin 10.000 tonnia joka vuosi. Kivet murskataan ja sorat voidaan myydä edelleen asiakkaillemme sopimuksen mukaan.

 

Energiapuun korjuu pellonreunoilta ja tienvarsilta 

Tienvarret siisteiksi ja ongelmapuut pois! Kun tienvarsien raivaukset ja energiapuun hakkuu ovat ajankohtaisia, reuna-alueet voidaan siistiä koneellisesti umpeenkasvaneilta tienvarsilta, ojalinjoilta ja pellonreunoilta. Korjuu on ajankohtainen esimerkiksi silloin, kun ensiharvennus on jäänyt väliin ja puusto on kasvanut liian tiheäksi. Silloin on sopiva aika kerätä puut talteen harventamalla. Käytössämme on energiakouralla varustettu kaivinkone. Energiapuut ajetaan metsäkoneella tienvarrelle, jonka jälkeen kasat viedään keräyskentällemme, ellei asiakkaan kanssa sovita muusta.

 

Metsänhoito- ja metsätyöpalvelut

Tarjoamme laadukkaita metsäalan palveluita ammattitaidolla. Hoidamme mm. tonttihakkuut, haketukset sekä muut metsäkone- ja metsurityöt. Toiminta-alueemme on Porvoo ja kehyskunnat. Asiakkaitamme ovat rakennus- ja maanrakennusliikkeet, kaupungit, kunnat, kartanot ja yksityiset. Koneellinen puunkorjuu sekä lähikuljetus ovat ykköspalveluitamme. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää, siksi kaikesta sovitusta pidetään kiinni.

 

Harvennus- ja tonttihakkuut

Raivaamme tontit sopimuksen mukaan. Ostamme puutavaran päivän hinnalla ja hoidamme risujen haketuksen sekä kantojen poiston tarvittaessa. Teemme myös maisemointihakkuita sekä suurempia metsähakkuita. Hoidamme puolestanne metsänkäyttöilmoituksen ja mahdollisen energiapuutukihakemuksen. 

 

ota-yhteytta 

Toiminta-alue: Sipoo, Porvoo, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Pornainen, Mäntsälä, Vantaa, Helsinki
Yhteyshenkilösi on Jonathan Eklund, 0500 860 700

YHTEYSTIEDOT - BJ-EKLUND OY

0500 860 700, fax 019 652 098
Laskutusosoite: Jaakontie 51, 06830 Kulloonkylä
Y-tunnus 1947202-4

Jonathan Eklund | Kannot, louhe, bioenergia, multa
Björn Eklund | Kiviaines

SKYPE-YHTEYDENOTTO

Voit soittaa tai lähettää meille viestin ilmaisen Skype-ohjelman välityksellä.